Ο σομελιέ της γειτονιάς σας προτείνει και περιγράφει,

χρώμα μέτριο ρουμπινί, με αρώματα κερασιού, φράουλας, βιολέτας, γαρύφαλου, βανίλιας καθώς επίσης και με νύξεις φυτικότητας να υπογραμμίζουν την τυπικότητα της ποικιλίας. Στόμα γεμάτο που κυριαρχούν τα κόκκινα φρούτα, η ελιά και η τομάτα με καλή οξύτητα, ζουμερές τανίνες και μακρά επίγευση που διαρκεί.

Ο λόγος για τον Βιολογικό Ερυθρό Ξηρό Οίνο "Μέρχαλι", εσοδείας 2013, από 100% Ξινόμαυρο με αλκοόλ 14,5%.

Μας έρχεται από το Γιαννακοχώρι, μια προνομιούχα περιοχή της Νάουσας, όπου συναντάμε τους αμπελώνες και το οινοποιείο του Κτήματος Κελεσίδη.

Τα δρύινα βαρέλια, οι 18οC, τα χειμωνιάτικα κρέατα και τα δυνατά τυριά, είναι τα αγαπημένα του.

Καλημέρα Παρασκευή και.. απολαύστε υπεύθυνα!

#psomotirifarbetterfood #ktimakelesidi #xinomauro #naousa #redwine #biowines

www.facebook.com/psomotirifarbetterfood/photo...